VORES

Ydelser

Vores store force og passion er tal og bilag. Vi hjælper dig med at få bogført og holdt dit regnskab up-to-date. Både så du ved hvor meget moms eller skat du skal betale, men også når banken gerne vil se noget materiale kan du levere i løbet af kort tid.

Vi hjælper med

Bogholderi

Bogholderi og rådgivning går hånd i hånd hos os – vi kan enten klare det hele for dig, eller hjælpe dig godt på vej til selv at kunne klare din daglige bogføring.

LÆS MERE
Borg-Regnskab-digitalt-bogholderi

Digitalt bogholderi

Den digitale verden skaber nye muligheder for automatisering og sikkerhed. Vi hjælper dig fra start til slut med rådgivning og nem konvertering til nye digitale løsninger.

LÆS MERE

Årsregnskab

Opstilling af regnskaber for alle selskabsformer (f.eks. ApS, IvS) og enkeltmandsvirksomheder samt indberetninger til de offentlige instanser.

LÆS MERE
Start virksomhed

Start virksomhed

Der er mange ting at tage højde for når du starter virksomhed. Vi hjælper dig med alt fra lige valg af virksomhedstype, til budget og den administration der følger med.

LÆS MERE

Personlig rådgivning

Vi sætter os ind i din situation og yder kompetent rådgivning i øjenhøjde. Rådgivning er ligegyldigt hvis man ikke forstår det, og derfor er det vigtigt for os at kunne forklare vores kunder om deres økonomi og regnskab. På den måde hjælper vi med at give dig ro til at drive din virksomhed, og tips til hvordan du kan optimere den.

BOOK RÅDGIVNINGSMØDE
borg-regnskab-steffen-borg-400x600-trans
LOGO_5

Iværksikon

Gratis hjælp og rådgivning, så du lettere kan drive din forretning.

ÅBN IVÆRKSIKON
borg-regnskab-steffen-borg-400x600-trans

SKAL DU HAVE HJÆLP TIL DIT

Regnskab?

Indtast dine oplysninger – så ringer vi dig op.