OPSTILLING AF

Årsregnskab

Dit regnskab er vigtigt, hvis ikke du får det lavet rigtigt og indberettet lukker Erhvervsstyrelsen dit selskab. Vi hjælper dig hele vejen, og overlader intet til tilfældighederne. Det er hvad vi kalder kvalitet og passion for regnskab.

Afslut året med stil

Mange har godt styr på bogføringen selv, men kommer til kort når der skal indberettes tal til Erhvervsstyrelsen. Her byder vi gerne ind, og kan hjælpe med at opstille dit regnskab så det overholder kravene, nemt og smertefrit for dig.

Når vi opstiller dit regnskab kigger vi også din bogføring igennem som en del af det, og tjekker efter om du har bogført dine udgifter efter reglerne. Det er ikke en komplet gennemgang, men vi fanger de små fejl som kan opstå når man står og er i tvivl om hvordan man skal behandle nogle få specifikke udgifter.

Til sidst opstiller vi et skattehæfte, således vi beregner din selskabsskat, og sætter den ind i regnskabet, og efterposterer det i dit regnskabsprogram.

Har du behov for at udbetale udbytte er vi selvfølgelig behjælpelige med at gøre det i regnskabet.

SÅDAN SER ET ÅRSREGNSKAB UD
Vi kan lave regnskaber baseret på alle systemer

Vores system er meget fleksibelt, og når vi skal opstille dit regnskab kan vi opstille det baseret på data fra vores anbefalede regnskabsprogrammer e-conomic, Dinero og Billy. Men vi er ikke begrænsede til de “kendte” eller mest brugte, vi kan opstille på baggrund af Excel, Navision eller hvilket system du bruger til at ajourføre dit bogholderi.

Du får hjælp til alt det lovpligtige

Når vi opstiller dit regnskab laver vi også et skattehæfte som kan bruges til at lave selvangivelsen. Derfor indberetter vi altså regnskabet til Erhvervsstyrelsen og selvangivelsen til SKAT. Så er du fri for at få bøder eller trussel om tvangsopløsning. Har du brug for udbytte er vi selvfølgelig også behjælpelige med at vedtage det og indberette til SKAT.

Fremtidens
Digitale
Bogholderi

LÆS MERE HER
  • Automatisk betaling af fakturaer

  • Automatisk upload af bilag

  • 99% automatisk lønsystem

  • Automatisk kassekladde

  • Mere tid til din virksomhed

  • Færre udgifter til bogholderi

  • Lettere administration

  • Ro i maven

borg-regnskab-nina-laursen-400x600

SKAL VI LAVE OG OPSTILLE DIT

Årsregnskab?

Indtast dine oplysninger – så ringer vi dig op.