DET NEMME

Bogholderi

Vi er helt vilde med bilag, tal og afstemninger.
Man kan næsten kalde det en besættelse.

Bogføring og indberetninger

Vi ved at mange af vores kunder tidligere brugte alt for lang tid på bogføring. Samtidig bliver det tit gjort en aften uden den store koncentration, og efter en lang arbejdsdag. Ved at overlade dit bogholderi til os får du frigjort tid, og ikke mindst energi. Du får tid til at lave de ting du synes er spændende, og ikke det administrative som du ikke har tid til i en normal arbejdsdag.

Samtidig sørger vi for kvalitet i arbejdet, og giver dig tryghed i at tallene bliver opgjort korrekt. Det er rigtig rart at have tryghed, hvis SKAT ønsker at se regnskabet igennem.

Bogføringen sker løbende efter dit ønske, vi har kunder som får bogført ugentligt, månedligt, kvartalsvis og halvårligt. Derfor har vi ingen faste kasser – og det kan jo være at hver anden uge er et godt interval for dig. Herudover sørger vi for at hjælpe med at få overblik over økonomien, og kommenterer gerne tallene, baseret på vores erfaring fra andre virksomheder.

Ingen stress når der skal indberettes moms

Fordi vi løbende bogfører for dig har du løbende overblik over hvor meget der skal betales i moms, og du skal ikke stresse i weekenden op til momsfristen med at få et halvfærdigt bogholderi på plads. Vi sørger for ro på bagsmækken, så du istedet kan netværke, betjene kunder eller holde fri i weekenden.

Du bestemmer bogføringsprogrammet

Nogle er rigtig glade for Dinero, andre bruger Billys Billing og nogle tredje sværger til E-conomic. Hvis du selv fakturerer dine kunder i et af de systemer, men også nogle af de mange øvrige på markedet, kan vi selvfølgelig bogføre for dig her. Du bliver ikke tvunget over på et specifikt system, vi kan bruge dem alle, og gør vores bedste for at tilpasse os din forretning.

Rapportering som er til at forstå

Der er mange tal at holde styr på, og utallige måder at analysere dem på. Vi formidler dine tal så du forstår dem, og prøver at lære dig om regnskabet på en let måde. Hvad enten du skal bruge en teknisk analyse til banken, et perioderegnskab eller blot en simpel rapportering til dig selv så du kan tage action, så er det noget vi kan hjælpe dig med.

Fremtidens
Digitale
Bogholderi

LÆS MERE HER
  • Automatisk betaling af fakturaer

  • Automatisk upload af bilag

  • 99% automatisk lønsystem

  • Automatisk kassekladde

  • Mere tid til din virksomhed

  • Færre udgifter til bogholderi

  • Lettere administration

  • Ro i maven

borg-regnskab-kristina-trelborg-400x600

LAD OS TAGE HÅND OM DIT

Bogholderi

Indtast dine oplysninger – så ringer vi dig op.