STIFTELSE AF

Virksomhed

Vi kan hjælpe og rådgive dig fra A-Z når det gælder opstart af virksomhed. Både hvad angår stiftelse af selskab eller virksomhed, men også de mere lavpraktiske ting, så dit administrative setup er på plads fra dag 1.

Kom godt fra start

Man siger at godt begyndt er halv fuldendt, og det er også vore tese når det gælder opstart af virksomhed. Vi hjælper dig med alt omkring opstart af virksomhed, både hvis du ønsker et selskab (IvS og ApS) eller en enkeltmandsvirksomhed. Inden vi går i gang sørger vi selvfølgelig for at forstå din forretningsidé, så du får valgt den rigtige virksomhedsform.

Ifbm. opstart er vi behjælpelig med at registrere jer for moms, løn, import/eksport af varer og hvad der ellers måtte være behov for – du bliver holdt i hånden hele vejen så vi er sikre på at du får den bedste start – alt det er selvfølgelig med i prisen.

Hurtig stiftelse af selskab

Når du har udfyldt vores simple formular med oplysninger som firmanavn, adresse mv. har vi papir arbejdet klar til dig indenfor en hverdag, og kan således typisk stifte et selskab på mellem 24-48 timer. Så du er ikke blot godt igang, men også hurtigt. Når vi stifter ApS selskaber kræver det at din bankforbindelse godkender at virksomhedskapitalen er tilstede, vores erfaring er at der kan gå en ekstra dag i forbindelse med dette.

Du skal blot underskrive dokumenterne

Når du vælger os til at stifte din virksomhed, hvad enten det er enkeltmands eller selskab gør vi ALT arbejdet.

Det gælder både registrering for moms, udbetaling af løn, import/eksport af varer og ydelser mv.

Udover at udfylde vores simple online formular skal du blot godkende dokumenterne med dit NemID.

Det skal ikke koste spidsen af en jetjager

Vi har kun en pris på stiftelse af selskaber og virksomheder:

1.500 kr. eksl. moms.

I denne pris gør vi alt arbejdet, og sørger for at du får en god start på din virksomhed, hvilket bl.a. inkluderer momsregistrering, registrering som arbejdsgiver mv.

Udover vores honorar skal Erhvervsstyrelsen have 670 kr. for at stifte et selskab, så din samlede pris bliver 2.170 kr. eksl. moms.

BESTIL OPRETTELSE AF SELSKAB

Fremtidens
Digitale
Bogholderi

LÆS MERE HER
  • Automatisk betaling af fakturaer

  • Automatisk upload af bilag

  • 99% automatisk lønsystem

  • Automatisk kassekladde

  • Mere tid til din virksomhed

  • Færre udgifter til bogholderi

  • Lettere administration

  • Ro i maven

borg-regnskab-steffen-borg-400x600-trans

SKAL DU HAVE HJÆLP TIL AT STARTE

Virksomhed?

Indtast dine oplysninger – så ringer vi dig op.